vue sur la vallée logo

Welkom op de hoogvlakte van Malmedy

Deze ruime en comfortabele vakantiewoning steekt boven het dal uit en is de ideale plaats voor families op zoek naar ruimte en heerlijke momenten!

façade de la maison de vacancesHet overdekte zwembad zal u ongetwijfeld enorme voldoening schenken tijdens uw verblijf zonder natuurlijk de topkwaliteit van het huis te vergeten. De woning is ook het ideale uitgangspunt van diverse aantrekkelijke activiteiten.

Haar goede ligging biedt de mogelijkheid verschillende toeristische plekken te bezoeken zoals het circuit van Francorchamps, het cultureel erfgoed van Stavelot, het levendige stadje Malmedy met haar winkels, het bekende kuuroord Spa en haar thermen en natuurlijk de Hoge Venen en zijn natuurreservaat met eindeloze prachtige wandelingen…

Het Vakantiehuis

theme gite

De ruime woning heeft een oppervlakte van ongeveer 300m² gaande over 3 niveaus. Er zijn 9 slaapkamers en biedt aan 24 personen slaapgelegenheid : 12 eenpersoonsbedden, 3 tweepersoonsbedden

Het Zwembad

theme piscine

« Vue sur la Vallée » heeft alles in petto om u gelukkig te maken. Het is gelegen op een domein van 5000m² in een natuurgebied en biedt zijn gasten een privaat overdekt zwembad dat heerlijk verwarmd is op 30°C.

De Streek

theme region

En voor de echte natuurliefhebbers is er het niet te missen Signaal van Botrange met het hoogste punt van België (694m). Hier komen wandelaars of mountainbikers aan hun trekken in pure natuur !